top of page

5 redenen om vrijwilliger te worden bij BK 2023

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk op het Belgisch Kampioenschap gymnastiek 2023?


Hier zijn vijf redenen waarom je je zou moeten aanmelden als vrijwilliger bij de BK2023 en de organisatie van een groot nationaal evenement zou moeten meemaken.


1. Verbeter en leer nieuwe vaardigheden

Met ongeveer 50 beschikbare functies in 7 afdelingen helpt ons vrijwilligersprogramma u een reeks nieuwe vaardigheden te leren en bestaande te ontwikkelen. Van logistiek tot werken met het grote publiek, je krijgt de kans om betrokken te raken bij een taak die je nieuwe vaardigheden geeft om aan je CV toe te voegen.

2. Nieuwe mensen ontmoeten

Als vrijwilliger bij het Belgisch Kampioenschap 2023 kun je nieuwe mensen uit verschillende disciplines ontmoeten. Dit evenement zal liefhebbers van gymnastiek, sportevenementen en vrijwilligerswerk gedurende drie drukke dagen samenbrengen. Het zal een gelegenheid zijn om je netwerk uit te breiden en mensen te ontmoeten die dezelfde passies en enthousiasme voor sport delen.

3. Herinneringen maken

De Belgische kampioenschappen zijn de grootste gymnastiekwedstrijd van het seizoen, dus we beloven dat u er onvergetelijke herinneringen aan zult overhouden. Je brengt dit evenement tot leven door samen te werken met andere enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers. Maak het leuk, maak het gedenkwaardig en maak het de jouwe!

4. Maak deel uit van het BK2023-team

Door u aan te melden als vrijwilliger bij BK2023 wordt u met open armen ontvangen. U voelt zich deel van een team en verbonden met de turngemeenschap. Je vervoegt een team van vrijwilligers die vastberaden zijn om van het Belgisch Kampioenschap 2023 een groot succes te maken!

5. Beleef het evenement van dichtbij

Als vrijwilliger bij de BK2023 krijg je de kans om het evenement van dichtbij mee te maken. U kunt de verrichtingen van alle aanwezige gymnasten op de eerste rij bekijken. U zit midden in de actie en kunt de emotie voelen die ervan uitgaat.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page